Sidan innehåller annonslänkar
Sealskinz

Sealskinz Warm Weather Mid Sock

Kontrollera pris

Köp nu

Sealskinz Warm Weather Mid Sock den ursprungliga, 100% vattentäta strumpan till dam och herr, är den perfekta barriären för användning i våta och varmare väderförhållanden.  * Tillverkad i tre oli...


Jämför produkt Sealskinz Warm Weather Mid Sock online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sealskinz Warm Weather Mid Sock i kategorin Vattentäta strumpor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vattentäta strumpor
Artikelnummer: SE0479
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Shorts

Shorts från Patagonia

Se alla produkter
Boxningssäck

Boxningssäck från Hammer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Sparkcykel

Sparkcykel är ett fordon som består av hjul, en platta att stå på, samt styre. Sparkcyklar har ofta använts för att snabbare ta sig fram i stora byggnader, till exempel i industribyggnader eller på sjukhus och flygplatser. Varianten med små hjul blev runt 1985 populär bland ungdomar på gator i USA. Från 1995, när det nu vanliga utförandet kom, blev sparkcykeln än populärare. I Sverige spreds användandet av denna typ av fordon 1999–2000 när det marknadsfördes under namnet kickboard eller kickbike och blev populärt bland ungdomar i tätortsmiljö. År 1992 gjordes i USA ett försök att förse den moderna varianten med en elektrisk motor, men den fick inget genomslag. Den 1 oktober 2010 ändrades lagen (2001:559) om vägtrafikdefinitioner så att begreppet cykel nu har en vidare definition. Därigenom blev det möjligt att vissa eldrivna fordon, som exempelvis elsparkcyklar och ståhjulingar får föras fram i trafiken, förutsatt att de motsvarar definitionen och Transportstyrelsens nya tekniska krav.