Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Soft Flask Xa Filter 490M

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon A Soft Flask Xa Filter 490M är en vattenflaska på 500 ml som är perfekt för längre äventyr, till exempel ultra-trail. Den eliminerar 99,99 % av alla protozoer, cryptosporidiumoocystor och f...


Beställ Salomon Soft Flask Xa Filter 490M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon Soft Flask Xa Filter 490M inom kategorin Vätskesystem.

Läs mer...
Kategori: Vätskesystem
Artikelnummer: LC1312900
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Turskidpaket

Turskidpaket från Fischer

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Gorilla Wear Women

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Völkl

Völkl är en tysk tillverkare av bland annat alpina skidor och tennisracketar. Företaget ägs sedan 2007 av amerikanska Jarden. I samma koncern ingår även Marker som tillverkar skidbindningar och K2.

Badkläder

Badkläder är de plagg som används vid bad och simmande i hav, sjö eller simbassäng. Ofta används samma typ av kläder även vid solbad eller för andra aktiviteter på badplatser och stränder vid varmt väder.

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.