• Hem
  • Blog
  • Inköp av Rock Machine blizzard 90-27

Inköp av Rock Machine blizzard 90-27

Min fina gröna Cykel som jag tidigare införskaffats är superfin! Men jag känner nu att jag har utvecklats och behöver något lite grövre som kan ta emot mer stryk. Jag har kollat runt på utbudet och vad marknaden har att erbjuda när det kommer till Enduro mountainbikes. Det visar sig att Cykelkraft fortfarande har bra erbjudande på Rock Machine cyklar.

Tänk på vad du vill ha ut från din cykel

Mina krav var att cykeln ska hålla för trampa runt på vanlig stig och samtidigt hålla för Downhill cykling med höga hastigheter tillsammans med grov terräng och höga hopp med hårda landningar. Då tänker jag att en Enduro cykel med dämpare mellan 150 mm till 170 mm skulle passa bra. Efter lite undersökning hittade jag Rock Machine 90-27 som hade 170 mm Rockshox lyrik fram och 160 mm Rockshox Super Deluxe fjäder i bak.

Vad ska komponenterna klara av

Det här var bra komponenter och återigen till ett väldigt bra pris. Så det var inte mycket att säga än att beställa hem cykeln. Efter några testkörningar kände jag att styret behöver vara högre, jag behövde mera rise, precis som på min tidigare cykel. Jag har börjat fundera på om jag vill ha högre sittställning på grund av min läng eller om det är på grund av min körstil.

Bestäm dig för din cykeltyp

Jag bestämde mig för att byta ut styret till ett med ordenligt "uppåtskjut" på 70 mm. Det styret jag hittade hade en annan tjocklek så det fick bli en ny styrstam till det också. Efter bytet tyckte jag att cykeln kanske såg lite udda ut, men det kändes bättre att cykla på. Allt som allt är jag mycket nöjd med cykeln och kan knappt vänta att få testa den ordentligt.

Relaterade produkter

Elcykel MTB 27.5" - 24 växlar | 250W - 14Ah batteri | Lyfco Eladio

Lyfco

Elcykel MTB 27.5" - 24 växlar | 250W - 14Ah batteri | Lyfco Eladio

17995
Elcykel MTB 27.5" | 250W mittmotor | 9 växlar | Lyfco Eliaz

Lyfco

Elcykel MTB 27.5" | 250W mittmotor | 9 växlar | Lyfco Eliaz

21995

Inspirerande läsning

Inköp av Rock Machine blizzard 90-27

Inköp av Rock Machine blizzard 90-27

Dags för något nytt. Dags att prova mig på en Enduro cykel med mer fjädring och mer lämpad för brantare backar. Dags för en ny Rock Machine.

Inköp av Rock Machine blizzard 50-27

Inköp av Rock Machine blizzard 50-27

Efter några cykeltimmar på min nya Trail cykel känner jag att min sittposition behöver vara något högre. Vi provar att sätta dit ett högre styre.

Top 5 vanliga cyklar

Top 5 vanliga cyklar

Lista över våra top fem vanliga cyklar. Vanliga cyklar klassas som en cykel som används i vardagen som personligt transportmedel.

Top 5 Airbike motionscyklar

Top 5 Airbike motionscyklar

Airbike motionscyklar är en typ av träningsutrustning som kombinerar funktionerna hos en motionscykel och en armcykel för en helkroppsworkout. Dessa cyklar är utformade för att erbjuda en effektiv och intensiv konditionsträning med högintensiva intervaller.

© Billig-sport.se 2024