Zone3 Kids Adventure Triathlon/Open Water Swimming Wetsuit

Beställ Zone3 Kids Adventure Triathlon/Open Water Swimming Wetsuit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zone3 Kids Adventure Triathlon/Open Water Swimming Wetsuit inom kategorin Våtdräkter för simning.

Produktinformation

En riktigt bra våtdräkt för barn som passar för Triathlon och öppetvatten. En bra våtdräkt med många vuxna funktioner men designad för att passa barnet bättre och förbättra deras teknik.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Våtdräkter för simning från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Zone3 Men

Våtdräkter för simning från Zone3

Visa produkter inom Våtdräkter för simning från Zone3.
Upp till 69% rabatt
Uthyrning Zone3 Vansbro Våtdräkt Men - Uthyrning

Våtdräkter för simning från Uthyrning

Utforska allt inom Våtdräkter för simning från Uthyrning.
Upp till 65% rabatt
Orca M Core SS Race Suit

Våtdräkter för simning från Orca

Här har vi samlat Våtdräkter för simning från Orca.
Upp till 63% rabatt
2XU M:1 Wetsuit Woman - Våtdräkt.

Våtdräkter för simning från 2XU

Visa produkter inom Våtdräkter för simning från 2XU.
Upp till 55% rabatt
Colting W

Våtdräkter för simning från Colting

Här har vi samlat Våtdräkter för simning från Colting.
Upp till 54% rabatt
Head W

Våtdräkter för simning från Head

Visa produkter inom Våtdräkter för simning från Head.

Se gärna också

Head Myboost Pro Aero Man -32%

Head Myboost Pro Aero Man är HEAD’s mest avancerade swimrunvåtdräkt för herrar. Denna våtdräkt är utformad i ett extremt flexibelt neopren som har en bas av 2 mm. Över bröstet sitter paneler av 4 mm air cell- neopren som ger extra hög flytkraft och ett perfekt vattenläge när du simmar med skor. Runt armar och axlar är neoprenet endast 1.5 mm för att ge den bästa möjliga rörligheten. Våtdräkten har avtagbara ärmar i 1.5 mm neopren, perfekt vid kallare temperaturer. I ärm- och bensluten sitter 2. 5 mm anti-läck-muddar som förhindrar att vatten kommer in i dräkten. Underdelen är gjord av ett tunt och flexibelt 2 mm neopren som är nylonbeklätt på både insida och utsida vilket gör våtdräkten mycket smidig och skön att springa i samtidigt som den blir mycket slitstark. Med de multifunktionella innerfickorna på bröstet och låren kan du enkelt anpassa flytkraften efter dina behov genom att lägga i extra flytpaneler. Dräkten är utrustad med en lång dragkedja framtill och en kort på ryggen för maximal ventilation, en smidig ficka på utsidan av ryggen, nylonöglor fram och bak för att enkelt kunna fästa tillbehör samt en liten smidig nödvisselpipa som är integrerad i dragkedjan framtill.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023