Uppblåsbar kajak 1 person | Bestway Ventura (65118)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hydro-Force™ Ventura - uppblåsbar kajak Hydro-Force™ Ventura är en lättpaddlad kajak perfekt för både äventyr och fiskeutflykter. Tack vare sin uppblåsbara design tas kajaken enkelt med vid semestern, oavsett om du tar dig runt med bil, båt eller husvagn.

Kajaken är gjord för en person och har ett uppblåsbart säte med förvaring för dina nödvändiga saker under paddelturen. Två robusta handtag gör den lätt att bära och hantera.

Som lättpaddlad lämpar sig den väl för både nybörjare och mer erfarna paddlare. Den blåses snabbt och enkelt upp med hjälp av medföljande handpump och du är sedan redo för dagens äventyr! Högkvalitativa materialval Byggd för att klara både steniga vattenpassager och öppna hav är Ventura tillverkad i stark, testad vinyl i premiumkvalitet som är UV-, olje- och saltvattenbeständig

Dessutom har den två avtagbara sidokammare och golv i slitstark PVC. Vid slutet av dagen tömmer du snabbt ut all luft med hjälp av den praktiska avluftningsventilen och du är sedan redo för att packa in kajaken i bilen och åka hem.

Här finns inga som helst behov av en bil med takräcken som ju krävs för att transportera en vanlig kajak. Extra stabilitet med avtagbara fenor Med kapacitet för en vuxen (max 130 kg) är kajaken konstrurerad med tre stycken luftkammare och har även två avtagbara fenor för ökad riktningstabilitet och ökad fart.

Den medföljande dubbelsidiga paddeln i aluminium är 2,18 m lång och ger dig möjligheten att ro på båda sidor av kajaken. Kajaken har även utrustats med stöd för paddeln samt en avtagbar förvaringsväska.

Produktbeskrivning

En kajak är en smal, spetsig båt som drivs framåt av en paddel. Det är ett utmärkt sätt att utforska vattnet och upptäcka naturen på ett unikt sätt.

Fördelar med att paddla kajak

  • Träning: Paddling är en utmärkt träning för armar, axlar och rygg.
  • Avkoppling: Att paddla ger en avkopplande känsla och möjlighet att komma bort från vardagens stress.
  • Utforska naturen: Kajakpaddling ger en unik möjlighet att utforska naturen från vattnet, se djurlivet och uppleva platser som inte är tillgängliga från land.
  • Socialt: Att paddla med andra är en rolig aktivitet och en möjlighet att umgås.
  • Ekologiskt: Att paddla är ett miljövänligt sätt att transportera sig på vatten.

Varför kajakpaddling är så roligt

  • Upplevelsen av att vara nära naturen.
  • Spänningen av att utforska nya områden och upptäcka nya saker.
  • Träningen och den avkopplande känslan som kommer med paddling.
  • Möjligheten att umgås med andra paddlare och dela upplevelserna med dem.

Så varför inte prova kajakpaddling nästa gång du vill upptäcka naturen på ett annat sätt?

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024