Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Tents Hoolie Compact 2 Etc

Beställ Wild Country Tents Hoolie Compact 2 Etc på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wild Country Tents Hoolie Compact 2 Etc inom kategorin Tunneltält.

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Hoolie Compact 2 Extended Tent Canopy är perfekt för festivaler, Duke of Edinburgh"s Award-deltagare eller backpackers som behöver kunna sätta upp tältet snabbt i slutet av dagen och ha tillräckligt med förvaringsutrymme för sin utrustning. - Uppdaterad dörr för lättåtkomligt yttertak.

- Erbjuder en enorm mängd utrymme för sin vikt och packstorlek. - För att hjälpa nybörjarcampare är inner- och ytterduken fästade för att underlätta för snabbare uppställning och stolparna är alla lika långa för enkelhetens skull.

- Kombinerade fästpunkter för inner- och yttertältet minskar uppställningstiden. - Inkluderar gott om ventilation och en stor dörr med sidoöppning för att underlätta.

tillgång och effektiv användning av verandarummet. - De högpresterande tygerna för flygarduk och markduk är helt tejpade för att ger fullständigt skydd mot elementen.

- Har Superflex T6-stänger för ökad styrka och stabilitet. - Snabbt och enkelt att packa ihop med en överdimensionerad väska i presenningsliknande stil.

- Telegraphs rekommenderade tält 2022 Det finns även en 3-personersversion av tältet. Vi rekommenderar att du använder ett fotspår för att förlänga tältets livslängd och hjälpa till att hålla det rent, detta kan köpas separat.

Specifikationer Sovplatser - 2 Packad vikt - 3,15 kg (6lb 15oz) Packad storlek - 30cm x 21cm Säsong - 3 säsong Typ av uppställningsplats - Fly- och innertält tillsammans. Ytterduk - Stormtex 68D Polyester Ripstop PU 4000mm Inre - 68D Polyester Ripstop Grundduk - Aqua Stop 68D PU 5000mm Stänger - 8,5 mm Superflex Alloy Pinnar - 17 stycken V-vinklar i legering Spännlinor - 10 stycken gula reflekterande linor .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tunneltält från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Vaude Mark XT 3P

Tunneltält från Vaude

Utforska allt inom Tunneltält från Vaude.
Upp till 33% rabatt
Bergans Trollhetta Tunnel 3-Pers Tent

Tunneltält från Bergans

Här har vi samlat Tunneltält från Bergans.
Upp till 29% rabatt
Exped Outer Space II

Tunneltält från Exped

Här har vi samlat Tunneltält från Exped.
Upp till 25% rabatt
Terra Nova Laser Compact 2

Tunneltält från Terra Nova

Här har vi samlat Tunneltält från Terra Nova.
Upp till 24% rabatt
Fauna Yaranga Light 2P

Tunneltält från Fauna

Se produkter inom Tunneltält från Fauna.
Upp till 24% rabatt
Helsport Adventure Lofoten SL 3 Tent

Tunneltält från Helsport

Visa produkter inom Tunneltält från Helsport.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023