Sidan innehåller annonslänkar

MORPHO Trimove S Light TwinTip snöskor, röd

Jämför produkt MORPHO Trimove S Light TwinTip snöskor, röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MORPHO Trimove S Light TwinTip snöskor, röd i kategorin Snöskor här hos oss.

Produktinformation

MORPHO Trimove S Light TwinTip snöskor är flexibla snöskor för kvinnor, barn och tonåringar. Morphos snöskor är speciellt utformade för platt mark och pudersnö, men passar även för mer utmanande terräng och olika typer av snö.

Bindningens storlek är justerbar och hälen kan låsas vid behov, vilket gör det mycket lättare att gå på snöiga naturutflykter. Sulan på snöskon har dubbar för bättre grepp, vilket är särskilt användbart på isiga och hala ytor.

Morpho snöskor är också mycket lätta, vilket gör det enkelt att vandra längre sträckor. Fästbandet är ett stabilt fotledsband med bekväm vaddering som är bekant från snowboards.

MORPHO Trimove S Light TwinTip snöskor kräver inga separata pjäxor, utan har en universalbindning som passar alla skor. Innovativ design, mångsidiga funktioner och justeringar gör det roligt att gå i olika snöförhållanden och terräng.

Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Black Diamond

Se alla produkter
Skor

Skor från On

Se alla produkter
Träningshandskar

Träningshandskar från Casall

Se alla produkter
Discgolf Discar

Discgolf Discar från Discmania

Se alla produkter