Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Friend 0,5

Jämför produkt Wild Country Friend 0,5 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wild Country Friend 0,5 i kategorin Friends här hos oss.

Produktinformation

Wild Country Friend i lättvikt med hög prestanda. Med dubbla axlar och en bra hantering så är det ett riktigt bra köp.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Friends från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
DMM Dragonfly Cam 6

Friends från DMM

Utforska allt inom Friends från DMM.
Upp till 25% rabatt
Black Diamond Camalot C4 #0.4

Friends från Black Diamond

Se vad Black Diamond har inom Friends.
Upp till 5% rabatt
Alien Revolution Large Sling

Friends från Alien

Missa inga bra priser på Friends från Alien.
Wild Country Friend  1

Friends från Wild Country

Visa produkter inom Friends från Wild Country.

Se gärna också

Black Diamond Camalot Z4 Offset .5-.75 -25%

Black Diamond Camalot Z4 Offset .5-.75 är en lättviktig, pålitlig och lättanvänd kamsäkring som är tillverkad för att ge möjlighet till fler placeringar i ojämna och problematiska asymmetriska springor - vilket i hög grad överträffar världens perfekta sprickor. Denna kamsäkring är utvecklad tillsammans med Black Diamond atleterna Hazel Findlay, Carlo Traversi, Sam Elias och Babsi Zangerl och är framtagen med en RigidFlex stam design som gör att kamsäkringen håller sig styv i handen men fjädrar ut vid placering. Stammen på Black Diamond Camalot Z4s större storlekar har en dubbel-tvinnad konstruktion vilket ger en enhetlig fjädring i alla riktningar, medan stammen på de mindre storlekarna har en singel-rem konstruktion för att undvika buckling vid hårda drag av avtryckaren samt för att minska avtrycksprofilen. Egenskaper Smal huvudbredd för snäva placeringar Sandblästrade kammar för bättre hållkraft Lättviktig och hållbar Dynex rem med unik färgkodning som gör identifiering enkel Specifikationer Storlek: .5 / .75 Vikt: 80 g Styrka: 10 kN Spännvidd: 0.91-1.60 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023