Vapenskåp för 5 vapen | Digitalt lås | Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vapenskåp för fem vapen För den ansvarstagande vapenägaren är vårt toppmoderna vapenskåp för fem vapen en oumbärlig komponent för att säkra dina värdesaker. Detta vapenskåp är mer än bara en förvaringslösning – det är en investering i trygghet och säkerhet.

Säkerställ att dina vapen är skyddade på bästa möjliga vis med en lösning som inte bara möter utan överträffar alla ställda förväntningar. Säkert och rejält vapenskåp Designad för att vara den ultimata försvarslinjen för dina vapen, har skåpet en dörr på hela 3 mm i tjocklek och en bas på 2 mm, båda konstruerade av solitt stål för att effektivt motstå oinbjudna gäster.

Dess avancerade säkerhetssystem omfattar ett toppmodernt digitalt lås kompletterat med ett traditionellt nyckellås för dubbel säkerhet. För en ännu högre säkerhetsnivå är skåpet utrustat med en separat låsbar ammolåda.

Dessutom stärker tre kraftiga låsbultar, varje en på hela 2 cm i diameter, skåpets försvar mot intrång. Platseffektivt Skåpets smidiga mått på 142 x 30 x 30 cm gör det enkelt att placera där du önskar, medan dess eleganta formgivning gör att det smälter in diskret i sin omgivning.

Med en vikt på 40 kg signalerar det en solid konstruktion som trots sin styrka är enkel att hantera vid installation. Snabbfakta Standard EN 1143-12019, EN 1143-12019 (klass II), EN 156592019 Dörrtjocklek 3 mm stål Bas 2 mm tjock stålbas Lås Digitalt lås för säker och praktisk åtkomst, samt traditionellt lås med två nycklar ingår Mått ammolåda 15 x 29,5 x 19 cm Mått 145 x 30 x 30 cm Vikt 37 kg Uppfyller inte standard SS3492/SSF3492 som krävs för vapenförvaring i Sverige .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024