Sidan innehåller annonslänkar

OllyDog Trekker Rf

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trekker RF har tagits farm och designats av experter för att få optimal passform och viktfördelning för att göra den så bekväm som möjligt för hunden. Tillverkad av återvunnet material med lätt vikt, smidig design med dubbla justerbara sadleväskor.

Båda packväskorna har reflexpasspoaler för ökad synlighet i mörker för ökad säkerhet. Material 100% återvunnen polyester, Airmesh, D-ringar av aluminium, snabbspännen av hållbar plast Fakta Av hållbart återvunnet material 2 st O-ringsfästpunkter Många justerbara punkter för optimal passform Rejält rygghandtag av silicon Justerbar asidoväskor med invändiga nätfickor Vadderad stoppning för ökad komfort och andning för att minska risken för hot-spots Ger full rörelsefrihet Reflexdetaljer för ökad synlighet Tvättbar i 30° och hängtorkas Mått Medium 66 - 81 cm / 5 Liter Large 76 - 96 cm / 7.5 Liter Vikt Medium 499 g Large 599 g .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024