Non-stop dogwear Touring Bungee Leash 3.8M/23Mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Non-Stop Dogwear Touring Bungee Leash 3,8m/23mm är ett solitt koppel med en integrerad elastisk del. Den elastiska delen ger bra stötdämpning och är väl lämpad för vandring eller promenad med hund och canicross (springa).

Kopplet är anpassat för varje ras, eftersom den finns i fyra olika modeller med olika längder och bredder. 3M reflekterande ränder ger god sikt och lätta aluminiumkarbiner med roteringsfunktion hjälper till att enkelt klämma fast kopplet till hunden och säkerställa att kopplet går fritt.

Denna modell har en twist-lock karbin för extra säkerhet. Touring Bungee kan förlängas med "Touring Double", som är en Y-koppel för att gå två hundar samtidigt.

Se gärna också

Bliz Hybrid Smallface, Pink/Smoke -40%

Bliz Hybrid Smallface är testvinnande sportglasögon som passar för dig som har ett lite mindre ansikte. Den höga ramen kombinerat med en maximal avvikelse av solsken och luftflöde gör dom perfekta ...

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024