Metolius Alpine Aider 3/4" - 4 Step

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Metolius Alpine Aider 3/4” är en klassisk aidstege med fyra triangulära steg för alpin klättring, vars steg dessutom hålls öppna med hjälp av Biothane-förstärkningar. Aidstegen är också utrustad med extra steg i de två översta stegen, och med en förstärkt inkopplingspunkt nedtill som inte viker ihop det nedersta steget när den används.

Endast för kroppsvikt. Specifikationer Vikt 198 g Längd 152.4 cm Avstånd mellan steg 35.6 cm Styrka 18 kN (längs med), 22 kN (inkopplingspunkt), 4.4 kN (enskilt steg) .

Se gärna också

Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate

Energibar som bidrar till en minskad trötthet och utmattning. Enervit Performance Bar 2X30g Chocolate innehåller B1- och B6 vitaminer som ger en normal energiomsättning och bibehåller immunsystemet...

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024