Sidan innehåller annonslänkar

Atomic Redster S9 Carbon Junior

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Om du vill bli vår nästa skidstjärna är det viktigt att du har det bästa utav skidor. Därför har Atomic tagit all den teknologi som de har i sina bästa vuxenskidor och gjort en juniorskida som kommer göra att du får ut maximalt av din skidåkning.

Atomic Redster S9 Carbon Junior har en superlätt Nomex featherlight kärna, WC belag och slipas precis som för toppmodellen som åks av Atomics världscupsåkare. Med Race Carbon inlägget blir skidan extrem kraftfull till minimal vikt och gör att ungdomar får en bättre kraftåtervinning och carbonmaterialet används på ett optimalt sätt.

Detta gör att skidan blir både lättåkt och ger maximala glidegenskaper. Perfekt skida för ungdomar som vill prestera på absolut toppnivå i skidspåret!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024