Sidan innehåller annonslänkar

Alfa Free A/P/S GTX M Xplore

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Alfa Free A/P/S GTX M är ett par innovativa pjäxor för herrar, som är utrustade med det nya bindningssystemet Xplore för ökad komfort, stabilitet i sluttningar och optimal skidhantering. Systemet möjliggör även en naturlig skidteknik med flex i sulan.

Pjäxorna är även utrustade med Alfas integrerade ankelstödssystem, AISS, som förbättrar stabiliteten och kontrollen i krävande terräng. Det vinterisolerade fodret med Gore-Tex för vattentäthet och andningsförmåga kombineras med en termisk mellansula för att hålla fötterna varma och bekväma under alla förhållanden.

Pjäxorna är även behandlade för att avvisa snö och smuts, medan ett Boa™ Closing System möjliggör ett enkelt insteg och individuell passform. De är även utrustade med Recco Rescue System om en olycka skulle inträffa.

Tänk på att speciella snöförhållanden har extremt slitage på materialen i pjäxan. Vid skidåkning i sådana förhållanden måste ökat slitage förväntas.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024