Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Performance Compressrx Ss Top Men

Jämför produkt Zoot Performance Compressrx Ss Top Men online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zoot Performance Compressrx Ss Top Men i kategorin Tröjor här hos oss.

Produktinformation

Zoot Performance CompressRx SS Top Herr - Kompressionströja. Zoot Performance CompressRx kortärmade top är en bra träning och tävlings T-shirt med kompression för att ge extra stöd för musklerna samt öka blodtillförsel och prestationsförmågan.

Används både för, under och efter träning för ökad prestationsförmåga och ökad återhämtning. Storlekar S, M, L och XL .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Här har vi samlat Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Missa inga bra priser på Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Se vad Salomon har inom Tröjor.
Upp till 60% rabatt
Overlap Crop Long Sleeve - White

Tröjor från Casall

Missa inga bra priser på Tröjor från Casall.
Upp till 59% rabatt
2117 of Sweden Pile Hoodie Kapela Herr Gold

Tröjor från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Tröjor från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Asics Capsleeve Top Women

Tröjor från Asics

Utforska allt inom Tröjor från Asics.

Se gärna också

Houdini W's Wander Half Zip -25%

Houdini W's Wander Half Zip är en lätt och varm merinoullströja i dammodell för stora äventyr eller en aktiv vardag. Det mjuka, gosiga materialet och den höga kragen med dragkedja håller dig varm året runt. Wander Halfzip är som ett hemligt skydd mot kylan. Den drar inte onödigt mycket uppmärksamhet, men kommer ändå ge dig en skönare upplevelse oavsett vilket äventyr du tar dig an. Tröjan kan bäras som ett varmt underställ eller som ett lättare mellanlager. Materialet är lätt nog för att undvika överhettning, men tillräckligt varmt för att göra skillnad under kalla dagar utomhus. Den tidlösa och mångsidiga designen gör att plagget passar för de flesta situationer i livet. En briljant vardagskompanjon oavsett om din dagliga aktivitet är storväggsklättring eller jobbpendling. Wander Halfzip är tillverkad i Terry Treemerino, ett lättare frottématerial i 60% merinoull och 40% Tencel™ Lyocell. Det svensktillverkade materialet är en härlig mix av varm, mysig merinoull och mjuk Tencel™ med slät yta. Förutom värme ger ullen en naturlig odörresistens. Den australiensiska merinoullen håller hög kvalitet (19,3µm) och är garanterat mulesingfri. Materialet är tillverkat av förnybara råvaror och helt biologiskt nedbrytningsbart. Om du letar en lätt och mångsidig tröja som håller dig varm när du åker skidor, vandrar eller hittar på andra äventyr är Wander Halfzip ett utmärkt val. Ullen håller dig varm även när den blir blöt, vilket gör plagget användbart året runt. En perfekt kombination av innovativa prestationsmaterial och tidlös minimalistisk design. Släng inte bort plagget när det är utnött! Tröjan är tillverkad av förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer, och de värdefulla råmaterialen kan användas på nytt genom återvinning och kompostering. Lämna gärna in plagget i en Houdini-butik eller hos en återförsäljare som har en återvinningsenhet från Houdini. Detaljer Normal passform 60% superfin merinoull (19,3µm) 40% Tencel™ Lyocell Lätt och varm Använd som första eller andra lager Fukttransporterande Naturligt odörresistent Mulesingfri merinoull Tencel med EU:s miljöcertifiering 100% förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer Vikt: 250 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023