Sidan innehåller annonslänkar
2XU

2XU Aero Vent Compression Tights Men

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

2Xu Aero Vent Compression Tights Men är funktionella kompressionstights för herrar. Tights är designade för att lindra överhettning under löpning och har PWX VENT paneler för att förbättra luftflödet med nästan 200% samt hålla dig sval när temperaturen höjs under löpturen.

Kraftfullt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. Graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen.

Dragskolinning för säker passform och ficka baktill med dragkedja för förvaring av nycklar, kort och mobil. Hållbart, fuktavvisande garn av hög kvalitet håller huden sval och torr under träningen.

Reflekterande X-logotyp på låret ger synlighet i mörkret. Egenskaper Kompressionstights PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg PWX VENT paneler på underben för bättre andningsfunktion Graderad kompression för bättre cirkulation Dragskolinning för säker och justerbar passform Ficka baktill för mobil, kort och nycklar Reflekterande X-logotyp på låret Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar 1.

Minskad muskeltrötthet och ömhet 2. Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador 3.

Förbättrad prestation och muskelanpassning 4. Ökad smidighet 5.

Snabbare återhämtning Tyg 1. Upper front panel - PWX 70D 2.

Upper back panel - PWX 105D 3. Lower leg panel - PWX VENT (Power, Weight, Flexibility) Material 1.

75% NYLON, 25% LYCRA 2. 65% NYLON, 35% LYCRA 3.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024