Sidan innehåller annonslänkar

Adidas Terrex Agravic Pro W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Adidas Terrex Agravic Pro W är ett par traillöparskor i dammodell. Inget spår är för tekniskt och ingen terräng är för tuff för dessa skor från Adidas.

Den hellånga skyddsplattan i mellansulan gör att du kan röra dig över ojämna underlag utan att missa ett enda steg. De slitstarka svetsningarna ger högre motståndskraft mot repor och slitage från sten och smuts.

Yttersulan i gummit Continental™ ger ett enastående grepp i både våta och torra förhållanden. Produktinformation Strumpliknande passform Mikrojusterbart system för perfekt passform Slitstark ovandel i textil Foder i syntet Skyddande platta i mellansulan Lightstrike-dämpning Material 50% Parley Ocean Plastic, 50% recycled polyester .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024