Sidan innehåller annonslänkar
MSR

MSR Elixir 3 med Footprint

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vart än dina äventyr tar dig så kommer du att uppskatta MSR Elixir 3 med dess excellenta boendekvalitet. Dess unika stånggeometri optimerar utrymmet för huvudet och ger gott om plats för tre liggun...... .

Se gärna också

Strandtält 2 personer | Bestway Pavillo™ Beach Ground (68105)

Pavillo™ Beach Ground strandtält med UV-skydd Beach Ground är det optimala strandtältet när du vill skydda dig själv eller barnen från solen och ta det lugnt i skuggan. Storleken på 200x120x95 cm gör att det rymmer upp till två vuxna och tar mindre än 10 minuter att sätta upp. Med ett UPF 80+ certifikat från TESTEX och UV-skyddade väggar i 190T polyester som inte bleks i solen ger detta tält dig optimalt skydd ute på strandäventyret. Komplett tältpaket Beach Ground har 1 ingång och levereras som ett komplett tältpaket med tält, förvaringsväska och fyra tältpinnar. För att stå stadigt även under blåsiga dagar har tältet två sandfickor som fylls med sand. Tänk även på att fästa tältet i underlaget med medföljande tältpinnar vid blåsigt väder för att vara på den säkra sidan. Med en vikt på 1 kg bär du med dig tältet till stranden utan problem. Innehåll: 1 tält, 1 förvaringsväska, 4 tältpinnar Bestways artikelnummer: 68105

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024