Produkter från Taktält

14 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Taktält, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Taktält. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Taktält går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Taktält

Hitta produkter inom kategorin Taktält till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Taktält.

Ett taktält är ett tält som kan monteras på taket på en bil. Tältet kan användas för att sova i och man behöver oftast en stege för att nå tältet. Taktältet skruvas oftast fast på bilens takräcken. I och med att marken inte behöver vara helt plan går taktält till skillnad från vanliga tält att slå upp på de flesta ytor, så länge det går att komma fram med bil. En annan skillnad mot vanliga tält är att taktält blir varmare på grund av att de inte utsätts för kylan från marken. Taktält ses ofta på expeditionsbilar som Land Cruiser, Patrol, Landrovers och Jeepar men går att montera och använda på de flesta bilar. Det finns till exempel de som sätter taktält på små bilmodeller som Porsche och Fiat Panda.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Outdoordays Safari Pro M Taktält