Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Ultra 2 Crx SS Top Men -

Beställ Zoot Ultra 2 Crx SS Top Men - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zoot Ultra 2 Crx SS Top Men - inom kategorin T-shirts.

Produktinformation

Zoot Ultra 2 CRX SS Top Herr - Kompressionströja. Denna kompressions t-shirt ger ökad blodcirkulation och prestationsförmåga för dig som tränar eller tävlar hårt.

Vibrationer i musklerna reduceras med biowrap konstruktionen och med Dynamic X bidrar den till bättre kroppshållning. Tröjan är behandlad med antibakteriellt skydd för att förhindra dålig lukt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

T-shirts från andra varumärken

Upp till 86% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx SS Top Men -

T-Shirts från Zoot

Se produkter inom T-Shirts från Zoot.
Upp till 71% rabatt
La Sportiva Shortener T-Shirt W

T-shirts från La Sportiva

Här har vi samlat T-shirts från La Sportiva.
Upp till 70% rabatt
Essential Mesh Detail Tee - Mahogany Red

T-shirts från Casall

Se vad Casall har inom T-shirts.
Upp till 69% rabatt
2XU Short Sleeve Compression Top - Woman - Blue

T-shirts från 2XU

Missa inga bra priser på T-shirts från 2XU.
Upp till 68% rabatt
Salomon Elevate Seamless Ss Tee W

T-shirts från Salomon

Här har vi samlat T-shirts från Salomon.
Upp till 67% rabatt
Craft Vent Mesh SS Tee W Cinder

T-shirts från Craft

Se produkter inom T-shirts från Craft.

Se gärna också

Norröna Senja Equaliser Lightweight T-Shirt W's Caviar

Vår lättaste och mest snabbtorkande t-shirt. Den här t-shirten är utformad för terränglöpning, men den kan användas för alla typer av aktiviteter där snabbtorkande material önskas. Vi använder equalisertyg i den här produkten eftersom det ger mjukhet, låg vikt, fuktavvisande och snabbtorkande egenskaper och passar perfekt för terränglöpning. Vi använder två typer av tyg. Huvudmaterialet är 100 % återvunnen polyester 91 g/m2. Den har en fuktavledande finish med ett starkt delta-garn, UPF 45+. Det används på axlarna, den övre delen av framsidan och axlarna. Det andra materialet är en dubbelstickad 100 % återvunnen polyester på 103 g/m2. Den har UPF 15+. Den har även behandling mot lukt (HeiQ Fresh FFL). Det här är en biobaserad aminosockerpolymer som är silverfri och inte ett antimikrobiellt medel. Det avlägsnar fett och protein från svett och eliminerar därmed bakteriernas förmåga att växa. Det här tyget används under armen och gör att produkten står emot dålig lukt och kan användas under flera pass innan den behöver tvättas. Huvudfunktionerna är bland annat: reflekterande tryck och logotyper, laminerade sömmar för mjuk känsla mot huden, platta sömmar som minskar risken för skavsår, upphängningsmekanism för enkel torkning, något mer ventilerat material i svettområden för bättre fukthantering. Den här t-shirten har en teknisk passform och är något längre baktill. Funktioner Vikt 80 gr. Svart reflexlogotyp Krage med hög rygg för solskydd Flatlocksömmar Andningsbar Invändig hängögla Laminerad fåll Reducerar lukt p.g.a. ull Snabbtorkande Material: 100 % återvunnen polyester Fotavtryck Återvunna fibrer PFC-fri DWR Bluesign-certifierat material

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023