Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Ultra 2.0 Crx Sock Black - Woman

Beställ Zoot Ultra 2.0 Crx Sock Black - Woman på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zoot Ultra 2.0 Crx Sock Black - Woman inom kategorin Strumpor.

Produktinformation

Zoot Ultra 2.0 CRx Socks har specifika zoner av komprimering för att stabilisera musklerna, minska skador under träning och förbättra prestandan. har det nya NanoGLIDE™ garnet i hälen och tån för att minska blåsor och håller fötterna torrare och bekvämare.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Strumpor från andra varumärken

Upp till 77% rabatt
Zoot Ultra 2.0 Crx Sock Black - Woman

Strumpor från Zoot

Utforska allt inom Strumpor från Zoot.
Upp till 63% rabatt
Nordfjell Alpine Ski Sock

Strumpor från Nordfjell

Utforska allt inom Strumpor från Nordfjell.
Upp till 50% rabatt
Craft Warm Mid 2-Pack Sock

Strumpor från Craft

Här har vi samlat Strumpor från Craft.
Upp till 37% rabatt
Avignon Terry Wool

Strumpor från Avignon

Utforska allt inom Strumpor från Avignon.
Upp till 36% rabatt
Falke Tk5 Short Women Socks

Strumpor från Falke

Här har vi samlat Strumpor från Falke.
Upp till 32% rabatt
Therm-ic Powersocks Set Heat Uni + S-Pack 700 B

Strumpor från Therm-ic

Se produkter inom Strumpor från Therm-ic.

Se gärna också

Darn Tough Hiker Micro Crew Sock Cushion Black -13%

Darn Tough Hiker Micro Crew Sock Cushion är en vandringsstrumpa i herrmodell och en legend bland strumpor som verkligen lever upp till sitt namn. Vandringsstrumpan är noga testad på Vermont Long Trail och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder "guaranteed for life"! Passform: Performance Fit: Inga blåsor eller skav. Den breda ribbningen i benet gör att strumpan ger perfekt stöd utan att klämma åt för mycket men också utan att glida ner eller rulla ihop sig. Strumpan är förstärkt i häl och tå och har ett elastiskt stöd runt foten. True Seamless™ innebär att strumpan är tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på. Material: Högkvalitativ mulesing-fri och förtvättad merinoull: För dig som vill ha bekvämlighet och en strumpa som andas. Fast Action Wicking: Strumpan forcerar bort fukt och agerar snabbtorkande. Strumpan presterar i alla väderlekar. Den är sval på sommaren och värmande på vintern. Den är naturligt antibakteriell och håller borta dålig lukt. Miljö och Hållbarhet: Darn Tough erbjuder: Guaranteed For Life: No strings. No conditions. For life. Strumpan är finstickad med väldigt många nålar vilket ger exceptionell hållbarhet. Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand. Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar. Produktinformation Modell: Herr Cushion: Medel dämpning under foten. Micro Crew Height: Når precis ovanför en standard hiking boot. Användningsområde: Vandring Tvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej. Material: 59% Merinoull, 39% Nylon, 2% Lycra® Spandex Produktmått (mm): Höjd 267 x Längd 25 x Bredd 89 Vikt (g): 88

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023