Asics

Asics Gel-Resolution 8 Clay GS Junior French Blue

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Gel-Resolution 8 Clay CS Junior är en läcker padelsko för barn och ungdomar. Den kommer här i en läcker franskblå färg med vita och orange nyanser, vilket ger skon en extra twist.

Ditt barn&hellip:


Jämför produkt Asics Gel-Resolution 8 Clay GS Junior French Blue online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Asics Gel-Resolution 8 Clay GS Junior French Blue i kategorin Sportsartikler här hos oss.

Kategori: Sportsartikler
Artikelnummer: 215160
Visa fler

Från kunskapsbanken

Asics

Asics, アシックス, är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. Namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp". Asics grundades 1949 av Kihachiro Onitsuka och företagets skor hette till en början Onitsuka Tiger. Huvudkontoret ligger i Kobe. Det svenska företaget Haglöfs ingår i Asicskoncernen.

Lundhags

Lundhags Skomakarna AB är en svensk tillverkare av kängor och kläder för friluftsliv. I början av 1930-talet började Jonas Lundhag med tillverkning av kängor. Från 2003 och framåt flyttade företaget gradvis sin kängtillverkning till Portugal. Specialbeställda måttsydda kängor tillverkas fortfarande i Järpen. Bland företagets övriga produkter märks ryggsäckar och långfärdsskridskor. Lundhags företagshistoria började 1932 när Jonas Lundhag tog över sin fars skomakningsverksamhet nära Östersund. Först tillverkades endast läderskor och vandringskängor, och 1947 de första skorna av cellulärt gummi. På grund av tillväxten flyttade skomakaren till Järpen nära Åre 1973. Utrustningen för en Mount Everest-expedition 1988 var en viktig händelse i företagets historia. Produktionen av textilier började 1997 och ett år senare förstördes fabriken helt i en brand. Efter bara ett års byggande invigdes den nya fabriksbyggnaden 1999. Nästa utbyggnad av produktsortimentet ägde rum 2000 med introduktionen av V-ryggsäckarna. Från 2007 till slutet av 2011 ingick Lundhags i Norrwin Group, vilket möjliggjorde expansion utanför Sverige. I januari 2012 övertogs Lundhags av norska Swix Group.

Blue

Blue kan syfta på: Blue – HTML-färgnamn på färgen blå, se HTML-färger Blue1 – ett finländskt flygbolag BLUE (Best Linear Unbiased Estimator) – ett begrepp inom statistik och regressionsanalys

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.