Produkter från Sovsäckar

182 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Sovsäckar, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Sovsäckar. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Sovsäckar går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Sovsäckar

Hitta produkter inom kategorin Sovsäckar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sovsäckar.

En sovsäck är en isolerad påse, till exempel dunsovsäck gjord för att sova i. Den kan bestå av naturmaterial som bomull, siden eller linne eller vara tillverkad av konstfibrer. Enkla sovsäckar kan användas istället för lakan som skydd för sängkläderna och kommer ofta till användning vid resor. Stoppade sovsäckar används mest för övernattning utomhus, till exempel i tält eller vindskydd. Sovsäckens fyllning kan utgöras av dun eller konstfiber. Fyllningens isolerande förmåga är viktig när man väljer sovsäck och valet sker med tanke på de tänkta klimatförhållandendena den ska användas vid. För att öka bekvämlgheten kan även en kudde medtagas. Ordet "sovsäck" finns belagt i svenska språket sedan 1858.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Big Agnes W