Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Sertig II Mid Gtx® Women

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Ta ett steg in i komfort med en lätt och mångsidig sko med mittskärm. Den kombinerar en Mammut Swiss Design-sula för pålitligt grepp med en EVA-mellansula och hög stapelhöjd för dämpning och stötdämpning, vilket gör den till en bra partner för blandad terräng.

Med ett andningsbart yttermaterial i mesh kan du hålla det luftigt, men det vattentäta GORE-TEX-membranet skyddar dig även under mindre bra förhållanden. För stor komfort med minimal vikt är det tydliga valet Sertig. .

Se gärna också

Inov-8 Roclite Pro g 400 GTX V2 Men -4%

Detta är en automatöversatt text: Vår tuffaste vandringskänga någonsin har just blivit ännu tuffare. Den har uppgraderats för 2023 och har nu större stöd, förbättrad komfort, ökat skydd, mer energiåtergivning och längre hållbarhet. V2:s uppdaterade hällåsningssystem säkrar en perfekt låst passform. I kombination med den hälkupade fotbädden och den vadderade ankelmanschetten ger det mer stöd, stabilitet och komfort i bakre delen av stöveln för extra självförtroende i teknisk terräng och nedförsbackar. En uppgradering av mellansulan till POWERFLOW MAX-skummet ger bättre dämpning, energiåtergivning och hållbarhet, medan yttersulan behåller de superhårda 6 mm långa Graphene-förstärkta G-GRIP-klossarna som biter sig fast i marken och säkerställer ett slitstarkt grepp i alla terränger. Den flexibla stenplattan skyddar under foten från vassa skräp, medan tåbommarna har förlängts i längd för att ge ytterligare skydd. Det nya supertåliga ripstop-övermaterialet förbättrar inte bara hållbarheten utan dess tätare väv skyddar också bättre det vattentäta GORE-TEX XCR-membranet undertill genom att avstötta mer smuts. Den här stöveln väger bara 400 g (genomsnitt över storlekskurvan) och är perfekt om du vill känna dig skyddad och stöttad under mer krävande vandringar och äventyr i tuffa förhållanden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024