FitNord Justerbar ställning för bänkpress och knäböj PRO

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ställningen för bänkpress och knäböj kan justeras på bredden och är ett mångsidigt tyngdlyftningsredskap som du kan använda antingen ensamt eller tillsammans med snedbänk eller platt bänk. Knäböjställningen är tillverkad av robust 6 x 6 cm stålrör och dess vertikala delar har sammansatts med en tvärstång som kan justeras på bredden.

Den noggranna finslipningen av ställningen gör att den är bekväm och säker att använda. I ställningen ingår ett par stångstöd, som har dipshandtag på baksidan och ett par förlängda säkerhetsstöd.

I de nedre ändorna av de lodräta stolparna finns ställningar för förvaring av viktskivor. Bredden på ställningens stångsstöd kan justeras mellan 62 och 122 cm, så du kan träna med olika långa stänger.

Vid behov kan ställningarna tas loss helt. Det finns sammanlagt 26 hål för stångstödet, vilket gör det lättare att hitta rätt ställning och gör det möjligt att använda ställningen med olika typer av bänkar.

Stödhålen har borrats med 5 cm avstånd och höjden kan justeras mellan 37 och 163 cm. Mått - 177 x 75 x 125 – 185 cm (höjd x djup x bredd min.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024