Sidan innehåller annonslänkar
Sail Racing

Sail Racing W Race Gore Tex Coat

Kontrollera pris

Köp nu

Sail Racing W Race Gore Tex Coat är en snygg skalkappa för damer. Kappan tillverkas av ett 3-lagers vind- och vattentätt Gore-Tex-material med hög andningsförmåga, och har en PFC-fri DWR-behandling...


Jämför produkt Sail Racing W Race Gore Tex Coat online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sail Racing W Race Gore Tex Coat i kategorin Skaljacka här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skaljacka
Artikelnummer: 2112101
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Herr

Herr från Gorilla Wear Men

Se alla produkter
Tights

Tights från Peak Performance

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aimpoint

Aimpoint AB är ett privat svenskt företag i Sandbergkoncernen som tillverkar rödpunktsikten och tillbehör för civilt och militärt bruk. Aimpoints rödpunktsikten riktar sig till jakt, sportskytte, polis och militär.

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).