Sidan innehåller annonslänkar

Mystery Ranch T 100

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mystery Ranch T 100 är en otroligt massiv ryggsäck med 100 liter i volym och är idealisk för längre vandringar och expeditioner i alpina områden. Denna ryggsäck är framtagen med Astral Frame som är en robust ram som ger utmärkt dämpning och stabilitet.

Huvudramen är flexibel med vridstyvhet och överför lastens vikt till vingarna och midjebältet som i sin tur effektivt fördelar vikten samtidigt som den håller sig på plats utan att glida ned över höften. Den har även ett avtagbart topplock som kan användas självständigt som en mindre dagsryggsäck.

Ryggsäcken är utrustad med två långa framfickor, fickor för vattenflaskor, kompressionsremmar, fästen för utrustning, Speedzip™ fack för sovsäck och huvudfacket är tillgängligt både ovanifrån och från en blixtlåsförsedd öppning på sidan. Den är dessutom kompatibel med vätskesystem.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024