Sidan innehåller annonslänkar

Stort partytält 6x6m | Vattentät, eldsäker och UV-behandlad PVC

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Partytältet för alla tillfällen Dags för trädgårdsfest? Det här partytältet är det ultimata valet för ditt nästa utomhusevenemang! Tältet är designat för att förvandla varje fest till en oförglömlig upplevelse och de högklassiga materialen garanterar en festplats som inte bara ser fantastisk ut utan också står pall mot regn och rusk om vädergudarna inte skulle vara med på festdagen Imponerande dimensioner Med en kvadratmeteryta på hela 36 m² (6x6 m), en vägghöjd på 2,18 meter och en nockhöjd på 3,84 meter erbjuder vårt tält gott om utrymme för att duka upp för en sittande middag för många.

Och när middagen är slut har tältet plats nog för dina gäster att både mingla och dansa. Den generösa takhöjden skapar en luftig och välkomnande atmosfär som är perfekt för alla typer av evenemang, från bröllop till kräftskivor och företagsevenemang.

Regntätt och eldsäkert material Vårt tält har ett robust tak tillverkat av högkvalitativt PVC-material med en vikt på hela 480g/m². Ett material som inte bara är vattentätt utan också UV-skyddat, vilket innebär att det effektivt skyddar mot både regn och skadliga solstrålar.

Perfekt för att hålla dina gäster bekväma och skyddade, oavsett väder. För din säkerhet är vårt tält även tillverkat av eldresistent material, vilket ger dig och dina gäster extra trygghet om olyckan skulle vara framme.

Gavlarna på taket är tillverkade av transparent PVC med en vikt på 420g/m² som ger en härlig atmosfär där naturligt ljus flödar in fritt och skapar en luftig miljö som sätter pricken över iet i tältets design. Tältets sidoväggar är tillverkade av vitt PVC med en vikt på 380g/m² med stora transparenta fönster , vilket inte bara erbjuder ytterligare skydd mot väder och vind utan också bidrar till tältets estetiska utseende.

När kvällen nalkas och det börjar bli lite kyligare är det också skönt att stänga till väggarna för att behålla värmen inne i tältet. Sidoväggarna är lätta att montera och demontera, vilket gör det möjligt att anpassa tältet efter dina behov och önskemål.

Stark och stabil konstruktion Stommen av kraftiga galvaniserade stålrör (⌀37 mm) samt galvaniserade kopplingar (⌀42 mm) och skruvar ger tältet en robust och hållbar konstruktion som står emot både blåst och regn. De inkluderade jordankarna och jordspikarna säkerställer att du säker kan förankra tältet i marken. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024