Produktinformation

SUP bräda / paddle board - 2,7 m En stabil, allround SUP-bräda som passar hela familjen och blir en kul aktivitet när ni tröttnat på att ligga och slappa i solstolen. Brädan är väldigt lättmanövrerad och passar perfekt för surfing på stilla vatten och mindre vågor.

Den mjuka fenan som monteras på undersidan av brädan ger en utmärkt riktningsstabilitet, medan de två mindre fenorna ger flexibilitet och kontroll. Surfbrädans uppblåsbara design gör att den är lätt att ta med sig och den tar ingen större plats bland den övriga packningen.

En ryggsäck medföljer för ännu enklare transport och förvaring. Kraftiga materialval för högsta hållbarhet SUP-brädan är tillverkad av slitstark 0.9 mm PVC drop stitch material som ger otrolig styrka, stabilitet och hållbarhet.

Det maximala lufttrycket i SUP-brädan är 15 PSI. Många likvärdiga SUPar på marknaden har ett maxtryck på 10 PSI eller lägre.

På ovansidan är den utrustad med halkskydd som gör att du står stabilt och tryggt uppe på SUP-brädan, en elastisk rem som fungerar som förvaring för att spänna fast det du önskar ta med på paddelturen, samt en säkerhetsrem som du fäster runt fotleden. Brädan har ett praktiskt handtag som underlättar när du ska ta sig upp och ner.

Handtaget kan även användas till att bära din paddle board på ett smidigt sett när du fraktar den till och från havet. Uppblåst storlek 270 x 71 x 10 cm Maxvikt 100 kg Med SUP-brädan följer även en justerbar aluminium-åra, pump, transportväska, säkerhetsrem, reparationssats och manual. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024