Loungemöbler | Smart inbyggd dynförvaring | Lyfco Kungshamn

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Loungemöbler i konstrotting med inbyggd dynförvaring Lyfco Kungshamn loungemöbler i konstrotting av hög kvalitet med otroligt smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t.ex. dynor, kuddar och filtar.

Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom luckor på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna Du behöver alltså inte lyfta på några tunga sitsar för att komma åt förvaringen.

Detta loungeset är 210 x 140 cm (L x B) och 70 cm hög. Bord ingår.

Bordet är 70 x 70 cm samt 40 cm högt och har en 5 mm tjock glasskiva av härdat glas. Rottingen är handvävd i tät brun väv.

Cremefärgade sittdynor ingår (tjocklek 5 cm) till dessa utemöbler. Loungemöblerna är modulbaserad, så det går att placera den på flera alternativa sätt.

T.ex. en lång och en smal del med kortsidan åt vänster/höger.

Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. Loungemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt.

Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid och dynorna bör man ta in när det regnar för att öka dess livslängd.

Det man ska tänka på när man köper loungeset i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke.

Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln.

Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig.

Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga loungemöbler.

Våra loungemöbler är handvävda. Vi köper in Lyfco Kungshamn loungeset direkt från fabrik, helt utan mellanhänder.

Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att utemöblerna är handvävda i hög kvalitet. Inbyggd förvaring Det mest uppseendeväckande och unika med denna loungegrupp är som sagt den inbyggda förvaringen.

Något som vi, så vitt vi vet, är ensamma om på den svenska marknaden. Under sitsen får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats.

De inbyggda dynboxarna är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på soffans design. Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådan när soffan är ihopskruvad.

Detta regnskydd är samma typ av skydd som i våra dynboxar. (Observera att regnskyddet inte är monterat på produktbilderna och i produktfilmen på denna loungegrupp.) Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen.

Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att lite fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering. Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd.

Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla. Läs gärna våra skötselråd för trädgårdsmöbler som du hittar nedan under fliken ”Dokument” för tips och råd om hur du håller dina möbler i nyskick länge!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024