Sidan innehåller annonslänkar

Hopfällbart löpband 1,5hk | Bluetooth | Maxhastighet 12,8km/tim

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Träna enkelt hemma med ett hopfällbart löpband Det här är ett löpband som kombinerar en snygg och modern design med toppmodern teknologi för att erbjuda en optimal träningsupplevelse direkt i ditt vardagsrum. Inte nog med att det ser bra ut, det är också smart utformat för att passa in i ditt hem med sin fällbara funktion och inbyggda underhållningssystem.

Den vikbara funktionen betyder att du inte behöver oroa dig för att utrustningen tar upp för mycket plats när den inte används. Med en motor på 1,5 hk och en hastighetskapacitet från 1 km/tim upp till 12,8 km/tim, passar detta löpband för allt från lugna promenader till intensiva löppass.

Löpytan på 121 x 42 cm och den maximala belastningsvikten på 110 kg säkerställer att alla från nybörjare till erfarna löpare kan använda löpbandet med förtroende. Underhållande träning Njut av ultimat underhållning medan du tränar tack vare den nya modellen som är utrustad med bluetooth och högtalare.

Och med en praktisk mobilhållare kan du enkelt följa dina favoritträningsprogram, lyssna på musik eller titta på serier medan du springer. Koppla enkelt din smartphone eller surfplatta till löpbandet och streama din favoritmusik, podcasts eller träningsvideos direkt genom de inbyggda högtalarna.

Denna funktion gör varje träningspass mer engagerande och roligt, vilket motiverar dig att nå dina träningsmål. Designad för hemmet Med en produktvikt på endast 46 kg och dimensionerna 152 cm i längd, 75,5 cm i bredd och 120,2 cm i höjd, är detta löpband inte bara kraftfullt utan också kompakt nog för de flesta hemmiljöer.

Dess moderna utseende kompletterar din heminredning, och den smarta designen garanterar att det kan integreras smidigt i ditt livsstil. Gratis hemleverans Då detta är en otymplig vara, skickar vi den kostnadsfritt med hemleverans hela vägen hem till din dörr.

Snabbfakta Displayfunktioner Tid, hastighet, avstånd och kalorier Motor 1,5 hk Hastighetsintervall 1 km/tim - 12,8 km/tim Storlek (band) 121 x 42 cm Max. användarvikt 110 kg Storlek (monterad) 152 x 75,5 x 120,2 cm Vikt 46 kg .

Produktbeskrivning

Ett löpband är ett populärt träningsredskap som möjliggör gång, löpning eller jogging inomhus, oavsett väderförhållanden. Det är ett idealiskt verktyg för att förbättra kardiovaskulär kondition, bränna kalorier och stärka muskler. Löpband är mångsidiga och erbjuder ett brett utbud av funktioner som gör träningen varierad och anpassningsbar för alla träningsnivåer.

Typiska funktioner för Löpband

  • Stabil och Robust Konstruktion: Tillverkat av högkvalitativa material, är löpbandet byggt för att ge långvarig prestanda och tåla intensiv användning. Den robusta ramen ger stabilitet och säkerhet under träningen.
  • Justerbar Lutning: Med justerbara lutningsnivåer kan du simulera uppförsbackar för att öka träningens intensitet och effektivitet. Detta hjälper till att aktivera olika muskelgrupper och bränna fler kalorier.
  • Variabel Hastighet: Löpbandet erbjuder ett brett spektrum av hastigheter, från promenadtakt till högintensiv löpning. Detta gör det möjligt för användare att anpassa träningen efter sina behov och mål.
  • Inbyggda Träningsprogram: Många löpband kommer med förinställda träningsprogram som är designade av fitnessproffs. Dessa program kan hjälpa användare att uppnå specifika träningsmål som viktminskning, konditionsförbättring eller uthållighetsträning.
  • Digital Display: En LCD-skärm visar viktig träningsdata som tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning och puls. Detta ger användarna möjlighet att spåra sina framsteg och justera sitt träningsprogram därefter.
  • Pulsmätare: Inbyggda sensorer i handtagen mäter användarens puls under träningen, vilket hjälper till att hålla träningsintensiteten inom det optimala området för kardiovaskulär träning.
  • Fällbar Design: Många löpband har en fällbar design som gör det enkelt att förvara dem när de inte används, vilket sparar utrymme i hemmet.

Användningsområden

Löpband är idealiska för hemmabruk, gym och rehabiliteringscenter. De erbjuder en utmärkt kardiovaskulär träning och är perfekt för viktminskning, förbättrad kondition och muskeltoning. Deras mångsidighet gör dem lämpliga för alla träningsnivåer, från nybörjare till avancerade atleter.

Ett löpband är ett mångsidigt och effektivt träningsredskap som kan hjälpa dig att nå dina fitnessmål. Med sin robusta konstruktion, justerbara lutning och hastighet samt inbyggda träningsprogram, erbjuder löpbandet en omfattande träningsupplevelse. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt eller bara njuta av en säker och bekväm löprunda inomhus, är ett löpband det perfekta valet för din träning.

Löpband från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

Löpband från FitNord

Visa produkter inom Löpband från FitNord.
Upp till 43% rabatt
Löpband Gardian G12

Löpband från Insportline

Utforska allt inom Löpband från Insportline.
Adidas T19 Löpband

Löpband från Adidas

Missa inga bra priser på Löpband från Adidas.
Gymstick GT 1.0 Löpband

Löpband från Gymstick

Här har vi samlat Löpband från Gymstick.
Upp till 24% rabatt
Tunturi Endurance T85 Löpband

Löpband från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Löpband från Tunturi Fitness.
Upp till 38% rabatt
Löpband TM650S

Löpband från Christopeit Sport

Se produkter inom Löpband från Christopeit Sport.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024