FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett lättanvänt löpband i kompakt storlek med generös löpyta för prisklassen. Lämpligt för lätt träning med en maxhastighet på 12 km/h och tio förinställda träningsprogram.

För dig som har ett mindre hem är Sprint 100 perfekt, eftersom det är uppfällbart och därmed tar liten plats. Läs mer på sportproffsen.se!

Produktbeskrivning

Ett löpband är ett populärt träningsredskap som möjliggör gång, löpning eller jogging inomhus, oavsett väderförhållanden. Det är ett idealiskt verktyg för att förbättra kardiovaskulär kondition, bränna kalorier och stärka muskler. Löpband är mångsidiga och erbjuder ett brett utbud av funktioner som gör träningen varierad och anpassningsbar för alla träningsnivåer.

Typiska funktioner för Löpband

  • Stabil och Robust Konstruktion: Tillverkat av högkvalitativa material, är löpbandet byggt för att ge långvarig prestanda och tåla intensiv användning. Den robusta ramen ger stabilitet och säkerhet under träningen.
  • Justerbar Lutning: Med justerbara lutningsnivåer kan du simulera uppförsbackar för att öka träningens intensitet och effektivitet. Detta hjälper till att aktivera olika muskelgrupper och bränna fler kalorier.
  • Variabel Hastighet: Löpbandet erbjuder ett brett spektrum av hastigheter, från promenadtakt till högintensiv löpning. Detta gör det möjligt för användare att anpassa träningen efter sina behov och mål.
  • Inbyggda Träningsprogram: Många löpband kommer med förinställda träningsprogram som är designade av fitnessproffs. Dessa program kan hjälpa användare att uppnå specifika träningsmål som viktminskning, konditionsförbättring eller uthållighetsträning.
  • Digital Display: En LCD-skärm visar viktig träningsdata som tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning och puls. Detta ger användarna möjlighet att spåra sina framsteg och justera sitt träningsprogram därefter.
  • Pulsmätare: Inbyggda sensorer i handtagen mäter användarens puls under träningen, vilket hjälper till att hålla träningsintensiteten inom det optimala området för kardiovaskulär träning.
  • Fällbar Design: Många löpband har en fällbar design som gör det enkelt att förvara dem när de inte används, vilket sparar utrymme i hemmet.

Användningsområden

Löpband är idealiska för hemmabruk, gym och rehabiliteringscenter. De erbjuder en utmärkt kardiovaskulär träning och är perfekt för viktminskning, förbättrad kondition och muskeltoning. Deras mångsidighet gör dem lämpliga för alla träningsnivåer, från nybörjare till avancerade atleter.

Ett löpband är ett mångsidigt och effektivt träningsredskap som kan hjälpa dig att nå dina fitnessmål. Med sin robusta konstruktion, justerbara lutning och hastighet samt inbyggda träningsprogram, erbjuder löpbandet en omfattande träningsupplevelse. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt eller bara njuta av en säker och bekväm löprunda inomhus, är ett löpband det perfekta valet för din träning.

Löpband från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

Löpband från FitNord

Visa produkter inom Löpband från FitNord.
Upp till 43% rabatt
Löpband Gardian G12

Löpband från Insportline

Utforska allt inom Löpband från Insportline.
Adidas T19 Löpband

Löpband från Adidas

Missa inga bra priser på Löpband från Adidas.
Gymstick GT 1.0 Löpband

Löpband från Gymstick

Här har vi samlat Löpband från Gymstick.
Upp till 24% rabatt
Tunturi Endurance T85 Löpband

Löpband från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Löpband från Tunturi Fitness.
Upp till 38% rabatt
Löpband TM650S

Löpband från Christopeit Sport

Se produkter inom Löpband från Christopeit Sport.

Se gärna också

Löpband 1,5hk | Hopfällbart | Maxhastighet 17km/tim

Optimera din träning med ett hopvikbart löpband Detta löpband kombinerar snygg design med hög funktionalitet för att ge dig en överlägsen träningsupplevelse. Löpbandet är skapat för den moderna användaren som inte vill kompromissa med vare sig estetik eller prestanda. Ett av de mest anmärkningsvärda dragen med detta löpband är dess förmåga att anpassa sig efter dina behov. När du inte använder löpbandet kan du enkelt fälla ihop handtaget, vilket gör det lätt att förvara i mindre utrymmen. Perfekt för den som vill maximera sitt boende utan att behöva ge avkall på träningsmöjligheter. Med handtaget nedfällt fungerar löpbandet utmärkt för lugna promenader upp till 4 km/h, vilket gör det möjligt att hänga med i den nya trenden - Office walking. Kombinera arbete och träning genom att promenera på bandet vid ditt höj- och sänkbara skrivbord samtidigt som du jobbar. Eftersom gåbandet inte har några handtag som är i vägen när det är ihopfällt så fungerar det utmärkt att placera under skrivbordet. Slå två flugor i en smäll och få träningen avklarad på jobbet eller i hemmakontoret! Designad för digitala tidsåldern I dagens uppkopplade värld är det viktigt att ha tillgång till underhållning och träningstips direkt vid handen. Med en praktisk mobilhållare på handtaget kan du enkelt följa dina favoritträningsprogram, lyssna på musik eller titta på serier medan du springer. Denna funktion förstärker löpbandets mångsidighet och gör det till en central del av din dagliga wellness-rutin. Kraft och prestanda Utöver dess smidiga design och hopfällbara funktion, levererar vårt löpband imponerande prestanda. Med en kontinuerlig effekt på 1,5 hk och en toppeffekt på 2,5 hk kan löpbandet enkelt hantera allt från lugna promenader till intensiva löppass. Hastighetsområdet sträcker sig från 1 km/tim upp till 17 km/tim, (+specialläget för fällt handtag som begränsar hastigheten till 4 km/tim). Löpytan på 125 x 55 cm erbjuder gott om utrymme för löpning, och med en belastningsvikt på upp till 110 kg är detta löpband byggt för att passa en bred användargrupp. Mått och vikt anpassat för hemmet Det smarta löpbandet är inte bara kraftfullt, det är också designat för att smidigt integreras i ditt hem med måtten 147 cm i längd, 75,7 cm i bredd, och en höjd på 112,7 cm. Med en produktvikt på 44 kg är det robust nog för intensiva träningspass samtidigt som det är lätt att flytta vid behov. Gratis hemleverans Då detta är en otymplig vara att hämta hos ombud, skickar vi den kostnadsfritt med hemleverans hela vägen hem till din dörr. Snabbfakta Kontinuerlig effekt: 1,5 hk Toppeffekt: 2,5 hk Hastighetsintervall: 1 km/tim - 17km/tim (uppfällt läge) 1 km/tim - 4 km/tim (fällt läge) Löpyta (band): 125 x 55 cm Max. användarvikt: 110 kg Storlek (monterad): 147 x 75,7 x 112,7 cm (Längd x bredd x höjd) Vikt: 44 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024