Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Training Tee 2.0 Jr

Kontrollera pris

Köp nu

Den ultimata tränings t-shirten i ventilerande coolfeel-material. Stor printad logotyp och en avslappnad passform för en No nonsense känsla. 


Jämför produkt Salming Training Tee 2.0 Jr online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salming Training Tee 2.0 Jr i kategorin Kläder här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1198744-0606-128
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skaljacka

Skaljacka från Chevalier

Se alla produkter
Kampsport

Kampsport från Everlast

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).

Kampsport

Denna artikel handlar om kampsport ur ett idrotts- och träningsperspektiv. Se även stridskonst.Kampsport är samlingsnamn för sporter, idrotter eller praktiker som innehåller eller förbereder för någon form av närstrid. Exempel på populära kampsporter är boxning, MMA, brottning, taekwondo och fäktning.