Sidan innehåller annonslänkar
Gorilla Wear Men

Alabama Drop Crotch Joggers, army green, Gorilla Wear

399 kr 299 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Stilrena gröna joggingbyxor från Gorilla Wear specialdesignade med låg gren som ger extra utrymme och även ett mer avslappnat utseende.Alabama Drop Crotch Joggers har ett elastiskt midjeband och snöring för optimal justering av passformen. Byxorna har 3 st fickor varav alla har dragkedjor.Har designats med ett större tryck på framsidan och ett mer diskret där bak. Passar utmärkt både till träningspasset och mer avslappnande sammanhang.


Beställ Alabama Drop Crotch Joggers, army green, Gorilla Wear på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alabama Drop Crotch Joggers, army green, Gorilla Wear inom kategorin Kläder.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: GW-90916-400r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Drop

Drop är punkten i en låt, där ett byte mellan rytmer eller basgångar sker, och kommer oftast efter en uppbyggnadsperiod och ett break. Inom hiphop och dansmusik kallas återkomsten av trummor och bas för drop.

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.

Badkläder

Badkläder är de plagg som används vid bad och simmande i hav, sjö eller simbassäng. Ofta används samma typ av kläder även vid solbad eller för andra aktiviteter på badplatser och stränder vid varmt väder.