Sidan innehåller annonslänkar

Meindl Island MFS Active Wide

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Meindl Island MFS Active Wide är en ny, förbättrad version av den klassiska Island Pro och funkar lika bra för yrkesanvändning som för vandring. Island MFS Active Wide har MFS (Memory Foam System) i häpartiet som formar sig efter foten samt kängans överdel är gjord i slitstarkt nubuckläder.

Kängan är också utrustad med Goretex, vilket ger utmärkt andningsförmåga och vattentäthet. Andra praktiska egenskaper är en bredare läst, en Vibram-yttersula som ger bra greppsäkerhet på de flesta underlag samt en innersula med AirActive-system som absorberar och transporterar bort fukt.

Se gärna också

Lundhags Vandra II Mid Wide -24%

Vandra Mid har en klassisk skalkonstruktion i ett lager: ett enkelt skinnskaft och en vattentät nederdel i ett solitt lager av mycket stabilt cellgummi. Denna kombination, som har visat sig vara framgångsrik i Sverige sedan 1960-talet, erbjuder andningsförmåga, fotledsrörlighet och skydd för dina fötter. Du kan reglera fotens klimat och anpassa dig efter nästan alla förhållanden med ditt strumpval. Vandra är utrustad med en rejäl dragögla och vissa funktioner från mer avancerade vandringsstövlar, och fungerar lika bra när du vandrar i djupa skogar och klättrar i höga berg som på oväntade vardagsäventyr. PRODUKTFAKTA Den breda lästen ger extra volym och passar dig med högre fotvalv. Skaftet är anpassat till alla storlekar för en tightare passform. Skaft i tjock nubuck eller fullnarvsskinn av högsta kvalitet. Nederdel i mycket slitstarkt 3 mm cellgummi. Vibram Traction-yttersula med kraftigt mönster och bra grepp. Skyddande tåhätta i TPU förhindrar att yttersulan och nederdelen separeras. Inre mellansula i isolerande och stötdämpande EVA. Stadig dragögla baktill. Vadderad kant högs tupp. Moen-innersula, stabil och andningsbar tillverkad i Arneflex XMAX ECO-skum med ett övre lager av ull. Shaft height: 22cm SKAPAD FÖR Trekking Material: Certech Cellular rubber base, Heinen Terracare full-grain leather, Heinen Terracare Nubuck, Vibram Traction sole, TPU toe cap.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024