Sidan innehåller annonslänkar

8848 Altitude Sienna W Jacket Fjord Blue

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

8848 Altitude Sienna Jacket är en snygg och varm skidjacka för damer, som tillverkas av ett material som ger en exklusiv känsla i en tidlös, höftlång design. Jackan har ett vind- och vattentätt, andningsbart och fuktkontrollerande membran och en lagom varm vaddering, som ser till att du håller dig både varm och torr under vintersäsongen.

Huvudet, halsen och hakan får ett extra skydd från jackans höga krage med mjuk trikå på insidan och från den hjälmanpassade, justerbara huvan, som också har en liten, formbar skärm för bättre stadga och passform. Kardborrejusteringarna i ärmsluten, de elastiska inre handledsmuddarna och det avtagbara snölåset i midjan ser till att snön håller sig på plats utanför, där den hör hemma.

Jackan har även fullt tejpade sömmar, vattentäta YKK-dragkedjor och fickor både utvändigt och invändigt. Material 100% polyester, 100% PFC-fri DWR-behandling Foder 100% polyester Vaddering 100% polyester (100 g) Membran durAtec Extreme Vattenpelare 10 000 mm Andningsbarhet 8000 g/m2/24h .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024