Oakley Leadline Matte Black W/ Prizm Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Leadline är inspirerad av den aktiva kvinnan som uppskattar enkelhet i rörelse och erbjuder antydningar av en ikonisk siluett i en hållbar, lätt O-Matter™-ram som är mycket funktionell och ytterst bekväm. Raffinerade funktioner inkluderar no-slip nosepads som ger förbättrat grepp utan att sno sig i håret, ingjutna öronsnäckor vid tinningarna för förbättrad retention och en 6-basig omlott för optimerad täckning och synfält.

ACTIVE DESIGN - En del av Oakleys Women"s Collection, utformad för att ge den ultimata passformen och prestandan i en Wayfarer-inspirerad silhuett med en 6-basig omlott.  - Lättvikt - Slitstarkt och lätt O-Matter™ rammaterial ger komfort hela dagen. KOMFORTABEL & - HÅRFRÄTT - Öronbågarna är gjutna på tinningarna för att hjälpa till att ge komfort hela dagen och utmärkt hållning.  - NO-SLIP NOSEPADS - No-slip Unobtainium® näsdukar hjälper till att hålla ramen från att glida ner i ansiktet utan att kompromissa med stilen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024