Produktinformation

On Cloudwander Waterproof W är en lätt, smidig och mångsidig sko som passar till allt ifrån promenader med hunden till mer krävande vandring. Ett vattentätt membran håller vätan ute.

Sulan har CloudTec-dämpning och gör att foten landar mjukt i varje steg. Gummisulan i Missiongrip ger bra stöd och grepp på alla underlag och i alla väder.

Mellansulan i Speedboard hjälper till att driva steget framåt. Skon har en tåförstärkning i TPU som skyddar mot stötar och en hälförstärkning ger stöd och stabilitet.

Det vattentäta membranet är tillverkad i 20% återvunna material. Material Ovandelen mesh, förstärkningar i TPU Mellansula Speedboard-platta Yttersula Missiongrip-gummi Skon består av ca 25% återvunna material .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024