Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Friend 4

Beställ Wild Country Friend 4 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wild Country Friend 4 inom kategorin Friends.

Produktinformation

Wild Country Friend i lättvikt med hög prestanda. Med dubbla axlar och en bra hantering så är det ett riktigt bra köp.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Friends från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
DMM Dragonfly Cam 6

Friends från DMM

Utforska allt inom Friends från DMM.
Upp till 25% rabatt
Black Diamond Camalot C4 #0.4

Friends från Black Diamond

Se vad Black Diamond har inom Friends.
Upp till 5% rabatt
Alien Revolution Large Sling

Friends från Alien

Missa inga bra priser på Friends från Alien.
Wild Country Friend  1

Friends från Wild Country

Visa produkter inom Friends från Wild Country.

Se gärna också

Black Diamond Camalot C4 #5 -25%

Black Diamond Camalot C4 #5 är en av världens mest populära och anförtrodda kamkilar, och kommer nu i en ny storlek och ett uppdaterat format med hela 10% lägre vikt än tidigare och ökad funktionalitet för ännu säkrare klättring. Kilen är precis lika slittålig som förr och har dubbla axlar för största möjliga omfång, samt en lättare, mer skulpterad tumögla med optimerat styrka-till-vikt-förhållande. Tumöglan är givetvis fortfarande slitstark och hållbar. Slingorna har fått en visuell uppdatering, för att du enklare ska kunna särskilja de olika storlekarna när du rackar dem. Denna storlek är dessutom utrustad med ett innovativt fäste för utlösaren som håller den komprimerad för en mer kompakt rackning och som snabbt utlöses när du är redo att placera. Utlösaren är även bredare för en lättare hantering. Specifikation Storlek: 5 Vikt: 348.1 g (brott)Styrka: 14 kN Omfång: 85.4-148.5 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023