Osuma Frisbee Golf disc Bare-Basic Pike, midrange

Beställ Osuma Frisbee Golf disc Bare-Basic Pike, midrange på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osuma Frisbee Golf disc Bare-Basic Pike, midrange inom kategorin Discgolf Discar.

Produktinformation

En mångsidig midrange-disc som passar både nybörjare och mer erfarna. Discen är något understabil, har utmärkta flygegenskaper, är lätt att kasta och flyger långt.

Se gärna också

Prodigy Disc ACE Line P Model S DuraFlex Frisbee Golf Disc, Grön -30%

ACE Line P Model S är en pålitlig lågprofilputter. Tack vare sina utmärkta flygegenskaper är P Model S en fantastisk putter som letar sig in i korgen även på längre avstånd. P Model S-putter har en liten "pärla" på kanten av skivan, vilket gör det enklare att släppa den rakt i drives, approach-kast och puttar.

DuraFlex-plasten är jämförbar med Prodigys 400G- och 750G-plaster, men är betydligt billigare. DuraFlex är en mycket slitstark, högkvalitativ plast som ger ett utmärkt grepp i alla väder.

 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Sea to Summit

Se alla produkter
Tälta

Tälta från Bach

Se alla produkter
Viktskivor

Viktskivor från Leoko

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Nike

Se alla produkter