Produktinformation

Cykelhållare för bil till 2 elcyklar Ta enkelt och smidigt med dig elcykeln på semestern eller dagsutflykten med hjälp av denna praktiska cykelhållare, speciellt framtagen för elcyklar. Två elcyklar får plats på cykelhållaren som är försedd med lysen för extra säkerhet och synlighet.

Då den är framtagen med elcyklar i åtanke är den maximala lastkapaciteten väl tilltagna 60 kg vilket innebär hela 30 kg per cykel! Den maximala däckvidden för cykeln är 100 mm Hållaren har en integrerad låsningsfunktion som ger ett säkert stöldskydd för både elcykel och hållare.

Monteras enkelt på dragkrok Cykelhållaren fästes smidigt på bilens dragkrok och passar dragkrokar med en dragkula på 50 mm. Behöver du tillgång till bagageutrymmet kan cykelhållaren enkelt fällas ut och bakluckan kan öppnas trots att hållaren sitter monterad.

Inga verktyg för montering behövs. 13-polig konverterare finns som tillbehör 7-13-polig kontakt/konverterare finns som tillbehör om din bil har 13-polig kontakt.

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024