Produkter från Camping

14 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Camping? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Camping. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Camping så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Camping

Hitta produkter inom kategorin Camping till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Camping.

Camping är en variant typ av turism där man bor i tält, husvagn, husbil, stugby eller liknande, men inte på hotell, vandrarhem eller under bar himmel. Vanligen färdas campingturisten med motorfordon, cykel, eller båt. Om man bor under bar himmel, vandrar till fots eller färdas med kanot, brukar man i stället tala om hajk. Campare är en person som utnyttjar en mobil boendeform oavsett plats och syfte. Innebörden har utvecklats genom åren och innefattar fler än de som bor på en campingplats. Även den som övernattar i husvagn, husbil etcetera vid sport- och fritidsaktiviteter inkluderas i dag i ordet campare. En campare definieras alltså snarare utifrån den mobila boendeformen än var campingen genomförs.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
SportVida Hopfällbar campingstol med ryggstöd