Sidan innehåller annonslänkar

Patagonia W's Hampi Rock Pants

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Patagonia W’s Hampi Rock Pants är ett par bekväma klätterbyxor för damer, som är tillverkade av ett lättviktigt, men slitstarkt, material med god andningsförmåga som håller dig sval under klättring...... .

Se gärna också

Reima Loikka Vinterbyxor -30%

Reima Loikka Vinterbyxor är ett par superpopulära täckbyxor med hängslen i Reimatec-kvalitet. Dessa täckbyxor för barn är tillverkade i mycket slitstarkt och helt vattentätt material: alla sömmar är tejpade och vattentäta. Det vind- och vattentäta materialet andas så barnet kan hålla sig varmt och torrt hela dagen i pulkabacken! Praktiska hängslen kan justeras eller tas bort om så önskas. Byxorna har dragkedja och en ficka med blixtlås där nycklar och annat kan förvaras. En rak modell som kan regleras i bensluten. Snölåsen i bensluten stänger snön ute och kan knäppas fast så att de inte glider under skorna. Pålitliga och lättskötta täckbyxor som tål att torktumlas! Produktinformation: Alla sömmar förseglade vattentäta Mycket slitstarkt material Fluorkarbonfri vatten- och smutsavvisande ytbehandling BIONIC-FINISH®ECO Slätt polyesterfoder som innehåller återvunna fibrer Resår i midjan Justerbara benslut med snölås Ficka med blixtlås Avtagbara och justerbara resårhängslen Material: 100% Polyamid, polyuretan ytbehandling Foder: 100% Polyester Överdel: Vattenpelare 12 000 mm Andningsbarhet 8 000 g/m2/24 h Slitstyrka 80 000 varv Martindale Skötsel: Tvättas separat med aviga sidan utåt. Stäng blixtlåsen och kardborrebanden. Använd tvättmedel utan blekmedel. Använd inte textilsköljmedel. Ta ut plagget ur maskinen efter avslutat program för att undvika färgförändringar. Kan torkas i tumlare eller skåp (max 40 °C).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024