Mountain Hardwear Ghost Whisperer™ Pant Men

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mountain Hardwear Ghost Whisperer™ Pant Men är ett par ultralätta dunbyxor i herrmodell som har fått en hållbar omarbetning utifrån deras bästsäljande dunjacka Ghost Whisperer ™ /2. Byxan ligger... .

Se gärna också

Reima Lento Pants -30%

Reima Lento Pants är Reimas tåligaste skalbyxor i Reima Originals-serien. Det finska ordet ”lento” betyder flyg. När man ser en del barn verkar det som om de flyger i stället för att springa eller gå som vi vuxna. De sparkar, studsar, hoppar i högar med sand och beter sig som ett gäng radiostyrda bilar på raketbränsle – och det är helt okej! Superaktiva barn är mästare på att slita och nöta. Därför har Reima Lento-byxan extremt hållbara förstärkningar på knäna och rumpan. Och tack vare detaljer för att justera passformen kan ditt barn bekvämt njuta av timme efter timme av oavbruten, skojig lek – eller flygning. Blixtlåsfickorna ser till att dagens naturfynd är i säkert förvar även när barnet landar. Produktinformation: Vår- och höstbyxor för barn Alla sömmar förseglade vattentäta Slitstarkt material Mycket slitstarka förstärkningar bak och i benslut bluesign®-certifierat huvudmaterial Innehåller certifierat återvunna fibrer Fluorkarbonfri vatten- och smutsavvisande ytbehandling BIONIC-FINISH®ECO Foder i polyster mesh med återvunna fibrer Invändig midjejustering Dragsko i bensluten Gylf med blixtlås Två fickor med blixtlås Förstärkning: 100% polyamid, 100% polyuretanlaminering Vattenpelare 12 000 mm Andningsbarhet 7 000 g/m2/24 h Slitstyrka 80 000 varv Martindale

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024