Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Punch and Kick

Beställ Abilica Punch and Kick på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica Punch and Kick inom kategorin Boxningssäck.

Produktinformation

ProduktinformationBoxsäcken från Abilica är boxsäcken för dig som vill träna upp din teknik inom boxning.Denna svarta Boxsäck från Abilica har ett yttermaterial tillverkat av PU och en fyllning bestående av textil och väger 40 kg. Säcken är fylld med textilier för att ge optimalt motstånd och form.

Den är 130 cm lång vilket innebär att den fungerar utmärkt till både slag- och sparkträning. Med denna snygga och slitstarka boxsäck kommer träningen att ge bra resultat och du kommer känna av att träningen ger effekt.

Se gärna också

HAMMER BOXING Fit Junior Boxningssäck

Sömmarna är dubbla för göra boxningssäcken hållbar och motståndskraftig. Fyllningsmaterialet är kraftigt, för bästa möjliga sparringträning. Upphängningskonstruktionen är av kraftig nylon och slittåligt corduramaterial.Boxning kan ge följande träningsresultat:Överskottsenergin kanaliseras på bästa sättBarn lär känna sin kropp bättre, får en känsla för koordination samtidigt som de stärker sitt självförtroende. I många fall kan det även förbättra deras skolprestationer.Koordination och reflexer förbättrasUthållighet och kondition förbättrasMuskeluppbyggnadBarn blir mer självsäkra och harmoniskaViktig produktinformation:Professionell boxningsäck i 50 x 25 cm tillverkad av kraftig nylonVikt 8 kgDubbla förstärkta sömmar för bästa hållbarhetRobust utformningKraftig fyllning för verklighetstrogen sparringträningFörstklassigt blixtlåsUpphängningskonstruktion av kraftig nylon och slittåligt corduramaterialFärg: svartBoxning är den perfekta sporten för att träna hela kroppen och för att hålla sig i form. Nästan alla muskelgrupper stärks. Boxning är dessutom kul. Förutom styrka och uthållighet tränar boxaren framför allt sin koordination, sin avläsningsförmåga och snabbhet. Men som i många andra sporter är utrustningen särskilt viktig för en lyckad boxningsträning. Bra utrustning ger bra träningspass , högre säkerhet och bättre underhållning. Speciellt för barn är detta viktigt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Boxningssäck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Seleverkstedet

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Head

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Smartshake

Se alla produkter
Yogamattor

Yogamattor från Casall

Se alla produkter