Yoga mat Lightweight Cover up 1mm - Painted print

Jämför produkt Yoga mat Lightweight Cover up 1mm - Painted print online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yoga mat Lightweight Cover up 1mm - Painted print i kategorin Yogamattor här hos oss.

Produktinformation

En yogamatta som ger en mjuk och varm känsla. Mattan kan få bättre grepp genom att spraya lite vatten på ovandelen innan användning, om så önskas. Vatten eller svett kommer gradvis att absorberas av mattan för att fortsätta ge bästa möjliga grepp genom träningspasset.

Du kan också ta med mattan till gymmet och lägga den ovanpå den befintliga mattan, så att du alltid har ett fräscht underlag. Vikbar för att enkelt ta med när du reser.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Yoga mat Cover up Grippy 2mm - Devine Pink -30%

Lika bra grepp som vår populära Grip & Cushion matta men väger under 2kg så enkel att ta med dig överallt! Mattan har utmärkt grepp, vatten eller svett kommer gradvis att absorberas av mattan, så den fortsätter ge bästa möjliga grepp genom hela passet. Använd mattan hemma eller ta med mattan till gymmet och lägg den ovanpå den befintliga mattan, så att du alltid har ett fräscht underlag. Vikbar för att enkelt ta med när du reser. Bör dock inte förvaras vikt utan förvara alltid mattan ihoprullad eller plant.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023