Sidan innehåller annonslänkar

Yoga mat Grippy 2mm - Pink

Jämför produkt Yoga mat Grippy 2mm - Pink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yoga mat Grippy 2mm - Pink i kategorin Yogamattor här hos oss.

Produktinformation

En yogamatta med utmärkt grepp. Vatten eller svett kommer gradvis att absorberas av mattan, så den fortsätter ge bästa möjliga grepp.

Avänd mattan hemma eller ta med mattan till gymmet och lägg den ovanpå den befintliga mattan, så att du alltid har ett fräscht underlag. Vikbar för att enkelt ta med när du reser.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Yoga mat sensitive 5mm - Black

Casall Yoga mat Sensitive 5mm är en perfekt matta för Yin yoga, meditation eller Restorative yoga. Den mjuka, sköna och enfärgade ovansidan utan något tryckt mönster ger en behaglig och lugn känsla. Mattan är också lite större än traditionella mattor. Underdelen är gjord av naturligt gummi som ger en dämpande effekt men som också ger mattan en naturlig tyngd som gör att mattan ligger stabilt och tryggt mot golvet. Mattan kan få bättre grepp om det önskas genom att spraya lite vatten på ovandelen innan användning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023