Yoga mat Cover up Grippy 2mm - Forest Green

Beställ Yoga mat Cover up Grippy 2mm - Forest Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yoga mat Cover up Grippy 2mm - Forest Green inom kategorin Yogamattor.

Produktinformation

Lika bra grepp som vår populära Grip & Cushion matta men väger under 2kg så enkel att ta med dig överallt! Mattan har utmärkt grepp, vatten eller svett kommer gradvis att absorberas av mattan, så den fortsätter ge bästa möjliga grepp genom hela passet Använd mattan hemma eller ta med mattan till gymmet och lägg den ovanpå den befintliga mattan, så att du alltid har ett fräscht underlag.

Vikbar för att enkelt ta med när du reser. Bör dock inte förvaras vikt utan förvara alltid mattan ihoprullad eller plant. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Yoga mat Grip&Cushion III 5mm - Light Sand

Vi kan med stolthet informera att Grip & Cushion blivit utsedd till BÄST I TEST i Råd & Röns årliga yogamatta-test (publicerat december 2021)! En matta med väldigt hög prestanda. Mattan är en unik kombination av utmärkt grepp, täthet och fasthet. Vatten eller svett kommer gradvis att absorberas av mattan för att fortsätta ge bästa möjliga grepp. Översta lagret är tillverkat av PU material som ger utmärkt grepp och känsla.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023