Sidan innehåller annonslänkar
Abilica

Abilica Bamboo Yogamatta

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Abilica Bamboo Yogamatta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica Bamboo Yogamatta inom kategorin Yoga Pilatesträning.

Produktinformation

Yogamatta som är tillverkad av ett miljövänligt material som kännsmjukt mot huden och håller kroppen varm och torr. Bambumaterialetabsorberar fuktighet snabbt, förhindrar bakterietillväxt och reducerar lukt.

Abilica Bamboo YogaMat lämpar sig särskilt väl för HotYoga/Bikram Yoga eftersom den inte blir hal och den har speciellt goda fuktabsorberande egenskaper. Mattan har antiglidbeläggning på undersidan och kan enkelt rullas eller vikas ihop eller för transport.

Från kunskapsbanken

Yoga

Yoga (sanskrit, Pāli: योग, IAST: yóga, IPA: /joːgə/) är ett grundläggande begrepp i indisk filosofi, psykologi och religion och var i äldre indisk tradition beteckning på ett flertal olika fysiska och kontemplativa tekniker. I västvärlden används benämningen "yoga" ofta i en snävare betydelse, och avser då en nutida form av hathayoga, med fokus på fysiska övningar genom de ställningar som kallas asana.