Produkter från Xiaomi Elscootrar

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Xiaomi Elscootrar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Xiaomi Elscootrar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Xiaomi Elscootrar.
Sortera

Xiaomi Elscootrar

Hitta produkter inom kategorin Xiaomi Elscootrar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Xiaomi Elscootrar.

Xiaomi Inc (小米科技), är ett privat teknikföretag, grundat 2010, med huvudkontor i Peking. Xiaomi Inc. är Kinas största tillverkare, utvecklare samt försäljare av smarttelefoner, mobila applikationer m.m. Globalt sett är företaget världens största mobiltillverkare före Samsung och Apple Inc. Företaget lanserade sin första smarttelefon "Xiaomi Mi1" 2011 och har därefter expanderat i Kina. Företaget har med sina senare versioner av smarttelefoner gått om Samsung och Apple i antal sålda enheter i Kina. Framgången antas bero på företagets billiga telefoner. När Xiaomi Mi3 lanserades i slutet av 2013 kostade den mindre än en tredjedel av priset för Iphone 5S och Galaxy S5. Xiaomis enheter började säljas i Europa i september 2016 och företaget expanderar i bland annat Sydostasien och Indien. I slutet av december 2014 blev Xiaomi världens mest värdefulla privata teknikföretag efter att ha mottagit US$1,1miljarder i finansiering från investerare. Xiaomi bedömdes då vara värt över än US$46 miljarder vilket gjorde det till världens högst värderade start-up.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Xiaomi Mi Electric Scooter PRO2 Nordic Edition (474Wh batteri)